N1Sportlab
Meditop d.o.o.

Meditop d.o.o.

Podjetje Meditop d.o.o. se ukvarja z raziskavami in razvojem na področju medicine, farmacije in športa. Naš cilj je razvoj visoko kakovostnih prehranskih dopolnil za vrhunske in rekreativne športnike, ki rešujejo problematiko nenamernega dopinga in uživanja nekakovostnih pripravkov med športniki, saj je naša glavna prioriteta skrb za zdravje športnika.
V ta namen smo tudi ustvarili blagovno znamko No.1 Sport, ki je mednarodno zasnovana in zaščitena na evropskem nivoju.

Ko se združita znanost in šport

Naš glavni namen je tudi izobraževanje športnikov za področje pravilne uporabe prehranskih dopolnil in v zvezi s tem bomo v prihodnosti organizirali predavanja in delavnice. Nameravamo razviti tudi različne izdelke za specifična zdravstvena stanja za izdajo v lekarnah. Pri delu se povezujemo z akademskimi inštitucijami, zdravstvenimi zavodi in športnimi klubi. Naše aktualno področje delovanja je ustrezna hidracija telesa in plod dela v zadnjih dveh letih je naš prvi izdelek, Professional Hydration Mix, s katerim se tudi predstavljamo tržišču.

dr. Andraž Lamut, mag. farm. prejemnik velike Krkine nagrade za znanstveno raziskovalno delo doktorske disertacije, prejemnik Prešernove nagrade za diplomsko delo, večkratni državni prvak in dolgoletni državni reprezentant v športni gimnastiki.

Ko se združita znanost in šport
Povzetek košarice
Zapri
Nalaganje
Zapri
Nazaj na vrh